دوره آشپزی عمومی شامل 14 دستور پخت غذای اصیل ایرانی می باشد. در این دوره به روش کاملا ساده و کاربردی شما با روش پخت غذاهای اصیل ایرانی آشنا می شوید.
پختن غذا و خوردنی از دوران پادشاهی ضحاک آغاز شد. اما بیشتر غذاها از دوران صفویه بجای مانده و در سفرنامه های دوران صفویه اطلاعات بسیار مفیدی از عادات و آداب و رسوم غذایی ایران نوشته شده است. انواع پلوها ،خورشت ها، کوکو، آش ، دلمه و کوفته نیز از جمله غذاهای محبوب درباری در ایران قدیم بود.
طرز آشپزی ایرانی با شیوه آشپزی کشورهای افغانستان، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، عراق و ترکیه بسیار مشابه است.
غذاهای سنتی به آن دسته از غذاهایی گفته می شود که در یک کشور از دوران قدیم مصرف میشده و نسل به نسل انتقال یافته است.
ظروف اولیه آشپزی شامل قابلمه
لپه ، گوشت ، بادمجان ، لوبیا، عدس، ماکارونی، …
ظرفیت کلاس : ظرفیت کلاس دوره آشپزی عمومی1 نامحدود می باشد. به این دلیل که فیلم های آموزشی ضبط شده است.
مدرس و مربی دوره : سرکار خانم گلریز می باشند.
زمان برگزاری دوره : بعد از ثبت نام شما می توانید فورا کلیپ های دوره آشپزی عمومی 1 را دیده و آموزش ببینید.
گواهینامه و مدرک : گواهینامه بین المللی که شامل هزینه جداگانه می باشد و حدوداً یک ماه زمان خواهد برد
این دوره ی آموزشی بصورت فیلم و رسپی مربوط به دوره می باشد